Meer resultaten voor kookles eindhoven

 
   
kookles eindhoven
Kookworkshops in Eindhoven Met van Abbe.
Met van Abbe Kookcultuur. Met van Abbe Kookcultuur geeft kookworkshops en kookles op een aantal monumentale plekken in Eindhoven, onder andere op Strijp-S bij Seats2Meet en bij KookSchoolKunsten op de Hallenweg! Daarnaast kookt Met van Abbe op een aantal prachtige buitenlocaties voor bedrijven maar ook voor particulieren.
Starliciousfood / Kookworkshops StarliciousFood kookstudio Eindhoven. Kookworkshops StarliciousFood kookstudio Eindhoven.
Bij StarliciousFood Kookstudio Eindhoven heb je een ruime keuze aan kookworkshops. Of je nu graag workshop Thais koken wilt volgen of liever met je collegas allerlei kleine hapjes, Fingerfood, wilt maken, het is allemaal mogelijk. Kijk voor ons aanbod op onderstaande links.
Kookles beginners omgeving Eindhoven voor individuen en groepen.
Onze kookles omgeving Eindhoven bestaat uit vier kooklessen die in de avond gegeven wordt. De prijs voor vier kooklessen is 19500, exclusief consumpties. Tijdens de kookles schenken we in de keuken en uiteraard ook aan tafel graag een heerlijk glas wijn of een biertje.
Gezonde Kooklessen GreenTwist Cooking Eindhoven. caret-down. caret-up. caret-left. caret-right.
Iedereen kan zich aanmelden voor een kookles, alleen, als stel of met een groep, met een minimum aantal deelnemers van 8. De kooklessen zijn op aanmelding, bij voldoende aanmeldingen wordt er een datumprikker verstuurd, en komt de kookles in de agenda te staan.
Kookstudio Claire Culinair Eindhoven. Kookstudio Claire Culinair Eindhoven.
Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier op diverse locaties in Eindhoven biedt. Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop!
Kookles, kookworkshops, kookstudio en vergaderaccommodatie.
Binnenkort bij KookSchoolKunsten.: 30 april @ 0900: 4 mei @ 1230.: 18u00: SCHRIJF JE IN voor 6 kooklessen GreenTwist. 3 mei @ 1800: 2130.: 6 mei @ 0900: 10 mei @ 1230.: 9u00-16u00, Koksschool Eindhoven. 7 mei @ 0900: 1600.:
De Kookfabriek Eindhoven De Kookfabriek.
Kookstudio de Kookfabriek Eindhoven organiseert de meest uiteenlopende culinaire workshops voor groepen vanaf 2 tot 80 personen. Het koken aan de grote kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collegas, zakelijke relaties of vrienden een leerzame, heerlijke en bovenal gezellige groepsactiviteit wordt.
Kookles Eindhoven volgen doet u bij Culinair Centrum.
Agenda Kookles beginners Kookles gevorderden Kookclub. In deze kookles Eindhoven /Helmond gaan we dieper in op de basistechnieken in de keuken. Aan bod komt snijtechniek, koken van groentes en het bereiden van vlees en vis. Keukenmachine, staafmixer, stoomoven, de oventhermometer en de nieuwste snufjes op gebied van keukenapparatuur.
Kookcursus beginners de Kookerij Culinary College.
Zul je zien hoe leuk en gezellig het is en misschien dat je zelfs een beetje van koken gaat houden. Welkomstdrankje bij de eerste kookles, de gerechten van de les, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner.

Contacteer ons

kookstudio almere
kookstudio puur
kookstudio hilversum
de kookstudio van zwolle
kookstudio 25 rotterdam
kookstudio roermond kapellerlaan
kookstudio mes en vork eindhoven
kookstudio hoofddorp
kookstudio zeeland