Meer resultaten voor kook workshop eindhoven

 
   
kook workshop eindhoven
kookstudio-eindhoven.
Op zoek naar een kookstudio nabij Eindhoven waar de eigenaren nog samen het culinaire pad betreden? Hans en Karin Worms doen samen de kookstudio Kook Genoten in Hilvarenbeek. Karin is de charmante gastvrouw en Hans is de kok die de workshop begeleidt.
De Kookfabriek Eindhoven De Kookfabriek.
Het was nu geen kookworkshop maar gezamelijk koken. Verder was alles dik in orde. De Kookfabriek Eindhoven. 45, / 5 Door Sammy uit Den Bosch. Een bijzonder mooie avond gehad met collega's. We hadden gekozen voor een Mediterrane workshop, zodat iedereen een eigen gerecht kon bereiden.
Kookworkshop Eindhoven Cooking Adventure.
drankjes.Wij zorgen dat jullie bij aankomst, onder het genot van een aperitief, een heldere uitleg krijgen over hoe de avond er uit zal gaan zien om vervolgens de schorten aan te trekken en ons naar de buitenkeukens te begeven. Kookworkshop regio Eindhoven.
Kookworkshop Eindhoven Culinair Centrum.
En wil je daar ook nog lekker bij eten en drinken? Dan is een kookworkshop in onze kookstudio in Eindhoven een prima idee. Bij ons kun je kookworkshops volgen voor zowel grote als kleine groepen. We hebben ruimte voor groepen tot 100 personen in onze mooi ingerichte kookstudio. Maar ook als je alleen of met een kleine groep een workshop wilt volgen, is dat mogelijk.
Kookworkshop Eindhoven vanaf 35 tot 80 p.p.
Alternatief voor kookworkshop in Eindhoven: bonbons maken. Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in de regio Eindhoven, Veldhoven, Helmond etc? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Eindhoven.
Starliciousfood / Kookworkshops StarliciousFood kookstudio Eindhoven. Kookworkshops StarliciousFood kookstudio Eindhoven.
Bij StarliciousFood Kookstudio Eindhoven heb je een ruime keuze aan kookworkshops. Of je nu graag workshop Thais koken wilt volgen of liever met je collegas allerlei kleine hapjes, Fingerfood, wilt maken, het is allemaal mogelijk. Kijk voor ons aanbod op onderstaande links.
Kookstudio Claire Culinair Eindhoven. Kookstudio Claire Culinair Eindhoven.
Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Dát is wat Kookstudio Claire Culinair al ruim 18 jaar met veel plezier op diverse locaties in Eindhoven biedt. Geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, een vergadering of gezellig met vrienden en familie. Mooie gerechten en gezelligheid staan bij ons voorop!
Kookworkshops voor groepen.
Trouwen bij Eindhoven. Kookworkshops voor Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en natuurlijk geheel Brabant. Wilt u dit jaar samen met uw collegas, vrienden of familie een leuke culinaire kookles volgen? Wij hebben de volgende culinaire kookworkshops voor u samen gesteld.: Japanse Sushi workshop.

Contacteer ons

kookstudio eemnes
kookstudio de garde
kookstudio zwolle
kookstudio simpel
rada's kookstudio
rada kookstudio
gooische kookstudio
kookstudio den haag
kookstudio ijsselstein
kookstudio valkenburg
kookstudio brabant